De la mà d'ENTERPRISE INFORMÀTICA arriben al Baix Montseny els serveis d'una empresa de la nostra terra, creada l'any 2015 i amb seu a Granollers.

Amb l’objectiu de cobrir les necessitats de telecomunicacions tant del mercat residencial com de negoci, emagina ha desplegat una xarxa de fibra òptica pròpia de darrera generació, així com acords amb els principals operadors, sobre la qual presta serveis innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de proximitat que caracteritza a les empreses del seu grup.

Amb emagina, entraràs en un món nou ple de possibilitats on succeeixen coses extraordinàries. Una experiència on es combina el millor servei de fibra òptica, fix, mòbil, centraletes virtuals i TV amb la flexibilitat, la personalització i la proximitat. Perquè som d’aquí i sabem el què vols.

 

Amb alta i instal·lació gratuïta, portabilitat de fix i mòbil sense maldecaps i sense permanències*, construeix el teu pack de serveis a mida, sense contractar cap servei que no necessitis, i gaudeix d'un servei proper, eficient i en la teva llengua.

 

Visita'ns ja i demana el teu pack de serveis

a

 

Motius per triar-nos

         
 Hem desplegat una xarxa de darrera generació per garantir la millor qualitat.  Treballem amb proveïdors locals i donem suport a esdeveniments esportius i culturals propers. Som d’aquí, compromesos amb el territori, t’oferim els millors serveis de proximitat. Ens ajustem a les teves necessitats, sempre al millor preu i sense sorpreses. T’atenem des d’aquí de forma personalitzada i en el teu idioma.

 

Valoració

4.9

Enterprise Informàtica S.L.
Carrer Major, 35, 08470 Sant Celoni, Barcelona, Spain

Feu una valoració

Fem servir galetes
El nostre lloc utilitza galetes de tercers per millorar l'experiència de l'usuari així com recaptar estadístiques, sense recaptar cap dada que pugui identificar-te com usuari. Vols continuar navegant amb galetes?