Baixades

En aquesta secció podem veure enllaços a una selecció de programari que nosaltres distribuïm així com utilitats que poden necessitar els nostres tècnics per donar-vos suport.

El programa de control remot de software lliure. Aquest programa funciona, tant instal·lant-lo o executant-lo directament l'instal·lador. Funciona molt bé i la seva principal característica és que és de software lliure i gratuït, sense restriccions per màquines ni per temps.

La web del producte: https://www.dwservice.net/ca/login.html

Descarregat el producte per la teva plataforma i les instruccions d'instal·lació per Windows:

 

ESET és un dels millor antivirus amb un impacte insignificant sobre la velocitat del sistema, a més a més amb un magnífic suport tècnic. Les renovacions anuals gaudeixen d'un 30% de descompte sobre el preu de compra inicial, només hauràs de contractar la renovació i no hauràs de fer res en el teu equip o equips. Pots comprar llicències d'un a vint-i-cinc equips i ho podràs fer quan vulguis, si et compres un equip nou als dos, tres mesos de l'adquisició de l'antivirus només hauràs d'afegir una llicència afegida a la qual tens i llestos. 

Aquí tens un formulari per adquirir la versió de demostració i ho puguis provar o adquirir la versió anual del teu producte: