A ENTERPRISE INFORMÀTICA vetllem per la privacitat dels visitants dels nostres webs i treballem perquè qualsevol informació que recopilem sobre la vostra interacció amb aquests es faci de forma transparent i segura. Per això, a continuació us expliquem quines galetes utilitzem i de quina manera ens ajuden a millorar la vostra experiència de navegació.

Què són les galetes o cookies?

Les galetes són petits arxius que els llocs web que visites guarden al teu ordinador simplement pel fet de visitar-los. Aquestes permeten guardar i utilitzar informació sobre la teva visita, que es pot utilitzar de diferents formes:

Recordar les teves preferències de cara a futures visites.
Adaptar la visualització a característiques concretes de la teva navegació.
Veure com et mous pel lloc web, de cara a fer-hi millores o valorar si és complicat moure-s'hi pels visitants.

Cap d'aquestes galetes s'utilitza per a identificar-te personalment, només estan encarades a fer-te un lloc a mida i treure'n estadístiques.

 

QUINES GALETES UTILITZEM A LA NOSTRE WEB?

Al nostres webs hi trobaràs tant galetes inserides directament per nosaltres, com galetes inserides per tercers.

Fem servir galetes de Google Analytics únicament per fer un seguiment d'estadístiques d'ús anònimes i no recopilem cap informació personal que es pugui utilitzar per identificar-te. Això ens ajuda a analitzar dades sobre l'ús de la pàgina web i millorar el nostre lloc web per adaptar-lo a les teves necessitats.

La biblioteca JavaScript analytics.js forma part d'Universal Analytics i usa una sola galeta pròpia per distingir als usuaris únics i limitar el percentatge de sol·licituds. Amb analytics.js no cal configurar galetes per transmetre dades a Google Analytics.

La biblioteques analytics.js configura les següents galetes (Galeta, origen, funció i caducitat):

  • _gali Google Analytics S'utilitza per especificar el país de l'usuari. 1 minut
  • _dc_gtm_... Google Analytics distingueix els usuaris i esdeveniments del lloc web i analitza com interactuen els usuaris amb el nostre lloc web. Les dades dels usuaris rastrejades són anònimes. 10 minuts

 

GALETES PRÒPIES

Fem servir galetes pròpies que serveixen per facilitar la correcta navegació en el lloc web, així com per assegurar que el contingut dels mateixos es carrega eficaçment. Les galetes pròpies són aquestes:

  • cookie-agreed Detecta si l'usuari ha acceptat la política de galetes del web i per tant no cal tornar a mostrar el missatge relacionat amb el mateix. 90 dies

 

COM MODIFICAR LA CONFIGURACIÓ DE LES GALETES?

Pots gestionar les galetes emmagatzemades al teu equip o desactivar-les completament a través de la configuració del teu navegador. Tingues en compte que això pot afectar la teva experiència de navegació o, fins i tot, impedir-te que utilitzis determinats serveis, com ara aquells que tinguin un inici de sessió segur o que requereixin la configuració de les galetes per funcionar.

Tots els navegadors moderns et permetran canviar la configuració de les galetes per oferir-te un ampli control sobre si es poden configurar les galetes o no, per exemple:

 

Enllaços sobre la RGPD

 Alguns enllaços d'interès sobre el Reglament general de protecció de dades (RGPD) són:

Valoració

4.9

Enterprise Informàtica S.L.
Carrer Major, 35, 08470 Sant Celoni, Barcelona, Spain

Feu una valoració

Fem servir galetes
El nostre lloc utilitza galetes de tercers per millorar l'experiència de l'usuari així com recaptar estadístiques, sense recaptar cap dada que pugui identificar-te com usuari. Vols continuar navegant amb galetes?