Redueixi els costos de TI i augmenti la productivitat

Faronics Deep Freeze converteix el seu equip en indestructible. Deep Freeze ofereix protecció avançada per a estacions de treball preservant la configuració i els ajustos desitjats per als seus equips. Cada vegada que reiniciï un equip, Deep Freeze restaurarà la seva configuració. Des de 1999, ha ajudat a milers de professionals de TI a administrar milions d'equips pràcticament sense esforç.

Beneficis de Faronics Deep Freeze:

 • Redueixi les incidències de TI en un 63%.
  Deep Freeze garanteix el 100% de recuperació de les estacions de treball amb cada reinici. Els nostres clients han registrat una reducció mitjana de les incidències de TI del 63%.
 • Zero restriccions.
  Proporcioni als usuaris un accés il·limitat sense por dels canvis de configuració permanents.
 • Eviti els canvis de configuració.
  Permeti als usuaris guardar el seu treball sense que s'alteri la configuració de base dels equips.
 • Elimini les amenaces tipus dia zero.
  Deep Freeze ofereix una forma simple i eficaç d'eliminar tots els canvis maliciosos realitzats en el sistema, incloses les amenaces tipus dia zero.
 • Compliment de llicències.
  Deep Freeze elimina tot el programari instal·lat sense autorització amb un simple reinici per a garantir el compliment de llicències.
 • Usuaris finals independents.
  Alliberi al personal de TI de problemes trivials perquè pugui centrar-se en tasques més importants.

Com funciona Deep Freeze.
Deep Freeze utilitza tecnologia patentada per a redirigir la informació que s'escriu en el disc dur a una taula d'assignacions amb la finalitat de mantenir les dades originals intactes. Quan es reinicia l'equip, no es torna a fer referència a la informació redirigida a la taula d'assignacions, per la qual cosa es restaura íntegrament l'estat original de l'equip.

Requisits del sistema:
Deep Freeze requereix Windows XP/Vista/7/8.1/10 i un 10% d'espai lliure en el disc dur. Deep Freeze Server requereix Windows Server 2003, 2003 R2, 2008 i 2008 R2. Deep Freeze Mac requereix Yosemite US X 10.10, Mavericks 10.9, Tiger 10.4, Leopard 10.5, Snow Leopard 10.6, Lion 10.7 o Mountain Lion 10.8. Deep Freeze Mac és una aplicació universal (compatible amb Intel i PPC). La integració amb ARD requereix Apple Remote Desktop versió 3.2 o posterior. Mac US X Server també és compatible amb US X 10.8 o posterior.

Si necessites més informació, una versió d'avaluació o llicència de compra pots fer clic en el bàner.

 

 

Valoració

4.9

Enterprise Informàtica S.L.
Carrer Major, 35, 08470 Sant Celoni, Barcelona, Spain

Feu una valoració

Fem servir galetes
El nostre lloc utilitza galetes de tercers per millorar l'experiència de l'usuari així com recaptar estadístiques, sense recaptar cap dada que pugui identificar-te com usuari. Vols continuar navegant amb galetes?