Serveis

Subministrament, instal·lació i configuració d’equips de sobretaula i portàtils. Configuracions a mida.

Subministrament, instal·lació i configuració de perifèrics.

Subministrament de consumibles.

De la mà d'ENTERPRISE INFORMÀTICA arriben al Baix Montseny els serveis d'una empresa de la nostra terra, creada l'any 2015 i amb seu a Granollers.

Amb l’objectiu de cobrir les necessitats de telecomunicacions tant del mercat residencial com de negoci, emagina ha desplegat una xarxa de fibra òptica pròpia de darrera generació, així com acords amb els principals operadors, sobre la qual presta serveis innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de proximitat que caracteritza a les empreses del seu grup.

Amb emagina, entraràs en un món nou ple de possibilitats on succeeixen coses extraordinàries. Una experiència on es combina el millor servei de fibra òptica, fix, mòbil, centraletes virtuals i TV amb la flexibilitat, la personalització i la proximitat. Perquè som d’aquí i sabem el què vols.

 

Amb alta i instal·lació gratuïta, portabilitat de fix i mòbil sense maldecaps i sense permanències*, construeix el teu pack de serveis a mida, sense contractar cap servei que no necessitis, i gaudeix d'un servei proper, eficient i en la teva llengua.

 

Visita'ns ja i demana el teu pack de serveis

a

 

Motius per triar-nos

         
 Hem desplegat una xarxa de darrera generació per garantir la millor qualitat.  Treballem amb proveïdors locals i donem suport a esdeveniments esportius i culturals propers. Som d’aquí, compromesos amb el territori, t’oferim els millors serveis de proximitat. Ens ajustem a les teves necessitats, sempre al millor preu i sense sorpreses. T’atenem des d’aquí de forma personalitzada i en el teu idioma.

 

A la mida de cada client:

Per a petites i mitjanes empreses. Des d’un sol ordinador fins a parcs informàtics mitjans-grans. Demaneu el vostre pressupost a mida.

Resolem els seus problemes informàtics: prevenim infeccions, prevenim instal·lació de programari inadequat, prevenim pèrdua de connexions de xarxa i Internet, reparem configuracions incorrectes, etc.

Cobertura integral en programari (software) i en maquinari (hardware).

Sistemes operatius Windows, especialització en integració, migració i administració de sistemes operatius GNU/Linux.

Enterprise Informàtica compta amb 25 anys de experiència amb clients com centres d'ensenyament i ajuntaments.

Seguretat: Instal·lació i gestió de tallafocs i antimalware.

 • Hardware i software professional de connectivitat i seguretat.

 • Solucions de seguretat de primeres marques. Instal·lació i gestió dels mateixos.

Còpies de seguretat a les seves instal·lacions o al núvol.

 • Programació de polítiques de còpia de seguretat a dispositius propis a la pròpia empresa i/o a localitzacions remotes.

 • Solucions de còpia de seguretat al núvol amb pagament per ús.

Recuperació de dades de dispositius avariats (dics durs, memòries flash, SSD).

 • Pressupostem sense compromís recuperacions de dades de hardware avariat elèctrica o mecànicament.

Vídeo-vigilància IP.

 • Instal·lació de videocàmeres i gravadors amb accés remot i enviament d’alertes per moviment.

Subministrament, instal·lació i configuració de servidors Windows o Linux propis o de primeres marques, físics o virtualitzats.

 • Construïm el servidor que necessites amb components del primeres marques, adaptant cada característica a les necessitats reals del client. Oferim també la gamma de servidors dels primers fabricants.

 • Instal·lem el sistema operatiu que més s’adapti als requeriments i/o pressupost del client, i realitzem la posta en marxa i la migració dels serveis existents si és necessari.

 • Aprofitem les tecnologies de virtualització per aprofitar al màxim els servidors físics, evitant la infrautilització dels recursos de la màquina i de l’energia que consumeix. Un servidor físic pot fer funcionar molts sistemes i serveis alhora.

Virtualització de sistemes existents.

 • Virtualitzem sistemes existents per a integrar-los als nous, facilitant la seva gestió i seguretat i estalviant en consum energètic i d’espai físic.

 • Rescatem servidors de màquines obsoletes o en risc de falla física i els virtualitzem per a que puguin continuar funcionant sense disrupcions.

Instal·lació i administració de xarxes.

 • Dissenyem i/o gestionem la seva xarxa informàtica: compartició de recursos, creació i gestió d’usuaris, seguretat, privilegis.

 • Subministrament de routers i switches professionals.

 • Instal·lació de punts d’accés WiFi.

Emmagatzematge en xarxa.

 • Solucions NAS com a dispositius de còpia de seguretat o com emmagatzematge principal de l’empresa.